Bonte Carlo op mainstage nieuw festival Snollebollekes én dropt nieuwe track

Foto: Bonte Carlo/Total Loss Festival

Leuke nieuwtjes van dj Bonte Carlo. Een aantal dagen geleden bracht hij zijn nieuwe nummer Raindrops (Tik Tok) uit en nu maakt hij ook bekend dat hij een van de artiesten is op Total Loss, het nieuwe festival van Snollebollekes.

“Nondejuu we zijn erbij”, zegt Bonte Carlo (echte naam Carlo Rooijakkers) op zijn Facebookpagina. “Met wie komde gei een dansje wagen bij d’n mainstage van Total Loss Festival 2020?”
Maandag maakte Snollebollekes, oftewel Rob Kemps, bekend dat hij zijn eigen festival heeft: Total Loss. Het feest gaat plaatsvinden bij Aquabest in Best. “Op andere festivals staan feestartiesten vaak niet op de mainstage. Maar bij ons is dat wel het geval”, zei hij. Dj Bonte Carlo is dus een van die artiesten. Het festival vindt plaats op zaterdag 29 augustus 2020. Kaartverkoop start 1 februari.

Nieuwe track

Daarnaast dropte de dj uit Budel een aantal dagen geleden een nieuwe dancetrack: Raindrops (Tik Tok). Op de YouTube-pagina van zijn uitgever, Berk Music, kwam daar een heuse videoclip bij. Check die hieronder.

Tekst loopt door onder de video

Maar daar lijkt het nog niet bij op te houden. De dj prikkelt zijn volgers met meer aankomend nieuws. “Het zou zomaar kunnen dat we komende maand met een hele dikke track komen, in samenwerking met een hele dikke studio.” Nou, dan weten wij genoeg.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl