Meeloopmiddagen op BRAVO! College voor groep 8-leerlingen

Foto: LVO Weert

Het BRAVO! College in Budel houdt meeloopmiddagen voor groep 8-leerlingen. Zij kunnen dan kennismaken met de school van hun keuze. De meeloopmiddagen vinden plaats op 12 en 19 februari.

Alle leerlingen van groep 8 maken binnenkort met hun ouders/verzorgers en leerkrachten op de basisschool een keuze voor een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs. Een grote stap en belangrijke beslissing. Daarom nodigen Het Kwadrant, de Philips van Horne, Het College Weert en het BRAVO! College alle groep 8-leerlingen uit voor een meeloopmiddag.

Alle leerlingen van groep 8 hebben via hun basisschool een uitnodigingsbrief ontvangen. Inschrijven voor een meeloopmiddag kan tot 9 februari via het aanmeldformulier op www.lvo-weert.nl. Leerlingen zijn beide middagen welkom, maar kunnen per middag slechts één school bezoeken. Per school wordt op beide middagen hetzelfde programma aangeboden.

Praktijkonderwijs

Het Praktijkonderwijs op Het Kwadrant neemt niet deel aan de meeloopmiddagen. Indien ouders of leerlingen in verband met een (mogelijke) aanmelding meer informatie wensen over pro (Praktijkonderwijs), dan kunnen zij contact opnemen met mevrouw Geelen via het algemene nummer van Het Kwadrant.

De aanmelddagen om je officieel in te schrijven bij de school van jouw keuze zijn maandag 9 en dinsdag 10 maart 2020.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl