Uniek: Vier Beerten-broers op het veld bij SV Budel 1

V.l.n.r.: Luc, Stijn, Thomas en Jasper Beerten

Een unieke gebeurtenis op het veld van SV Budel. In het eerste stonden afgelopen zondag vier broers samen op het veld. Stijn, Jasper, Thomas en Luc Beerten straalden in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen SV Valkenswaard.

Na zes minuten stond het team van Walter van Ommeren al met 2-0 voor en tien minuten voor tijd wist SV Budel de score verder uit te bouwen, tot 3-0. In de laatste tien minuten stonden er vier broers in het veld; Stijn, Jasper, Thomas en Luc Beerten stonden alle vier binnen de lijnen voor het thuisteam. Een unieke gebeurtenis.

Terwijl op het sportpark de seizoensafsluiting van de lagere senioren in volle gang was, moest het eerste op het hoofdveld nog een laatste wedstrijd spelen. De tegenstander van deze middag was al zeker van nacompetitie, terwijl SV Budel ook zeker was van een keurige plaats in de subtop van de 3e klasse D.

Knappe overwinning

In de 82ste minuut is Stijn Beerten ingebracht en daarmee stonden voor het eerst dit seizoen alle vier de broers Beerten in het veld bij een officiële wedstrijd van SV Budel 1. Aan de score veranderde verder weinig en de wedstrijd eindigde in een knappe 3-0 overwinning tegen de nummer twee van de competitie.