Internationaal jeugdvoetbaltoernooi bij VV Maarheeze

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

In navolging van de afgelopen jaren organiseert Voetbalvereniging Maarheeze ook dit jaar weer, haar groots opgezette, internationale Jeugd-Voetbaltoernooi. In het weekeinde van 15 en 16 Juni zullen jonge voetballers uit de categorieën Mini’s tm JO17 hun talenten laten zien op de velden van sportpark De Romrijten in Maarheeze.

Op zaterdag 15 juni zullen ’s morgens de jongste voetbaltalenten van de Mini’s, JO8, JO9  en JO10-categorie gaan strijden om de hoogste eer, waarna in de middag de velden ter beschikking staan voor de JO11 en JO12-teams.

Ook dit jaar mogen we weer voetballers begroeten vanuit het buitenland. Zo hebben zich vanuit Duitsland al de teams van DJK Fortuna Dilkrath en Heiligenhauser SV ingeschreven. Verder zullen ook enkele Belgische clubs proberen in Maarheeze de eerste prijs te gaan winnen.  Speciaal voor alle buitenlandse gasten zal op zaterdagavond een gezellig avondprogramma opgesteld gaan worden. Iedereen is op deze avond welkom onder het motto “Voetbal verbroedert”.

Op zondag 16 juni wordt het toernooi voortgezet met wedstrijden voor de JO13, JO15 en JO17-categorie. Deze spelen op een groot veld en ook hier mogen we teams uit de hele regio en uit het buitenland ontvangen.

Zoals ieder jaar is dit voor de deelnemende kinderen een spannend en leuk toernooi terwijl het voor de bezoekende ouders en supporters een mooi schouwspel is om de jongste kinderen fanatiek te zien voetballen. Eenieder die van jeugdvoetbal houdt is dan ook van harte welkom om de voetbaltalenten aan het werk te zien op Sportpark De Romrijten in Maarheeze.

Deelnemen

Aan het toernooi doen maar liefst meer dan circa 70 teams mee en de organisatie kan nog enkele teams plaatsen. Teams die nog willen deelnemen kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 26 mei via de website www.vvmaarheeze.nl, onder de rubriek ‘Jeugdtoernooi’.