Henri de Wijkerslooth neemt 15 november afscheid van gemeente Cranendonck

Henri de Wijkerslooth
Henri de Wijkerslooth
Foto: Gemeente Cranendonck

Henri de Wijkerslooth neemt op 15 november afscheid van gemeente Cranendonck. Ruim een jaar was hij in onze gemeente waarnemend burgemeester. Hij verving tijdelijk de vertrokken Marga Vermue.

De Wijkerslooth heeft vanaf oktober 2017 de functie van waarnemend burgemeester bekleed. Nu, ruim een jaar later, geeft hij het stokje door aan Roland van Kessel. Hij wordt de nieuwe burgemeester van Cranendonck. Het afscheid vindt plaats tussen 16.00 en 18.00 uur in het gemeentehuis in Budel.

Op 20 november wordt dan Van Kessel beëdigd en geïnstalleerd. Om 19.30 uur is de ontvangst op het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 in Budel. De openbare vergadering begint om 20.00 uur. Aansluitend, rond 21.00 uur, is er een receptie om kennis te maken met de nieuwe burgemeester.

Rondje langs de dorpen

Van Kessel gaat voordat hij begint als burgemeester langs bij alle dorpen. Ook dat gebeurt op 20 november. Op het plein voor het gemeentehuis staan om 19.30 uur de Cranendonckse gildes, schutterijen en harmonieën klaar om de nieuwe burgemeester met vendelzwaaien en muziek een warm onthaal te bieden.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF