Prowise wint prestigieuze Worlddidac Award voor educatieve producten

Prowise wint Worlddidac Award
Prowise wint Worlddidac Award
Foto: Facebook Prowise

Educatiesoftwarebedrijf Prowise uit Budel heeft de Worlddidac Award gewonnen. Die wordt uitgereikt aan bedrijven met educatieve producten en oplossingen.

De prijs is binnengesleept met de ProLine+, een van de touchscreens, in combinatie met het iPro Mobile liftsysteem. In juni heeft Prowise hun product aan de wereld gepresenteerd. “Uw product is een bijzonder waardige educatieve oplossing, die sterk kan worden aanbevolen voor gebruik op scholen”, zegt de jury over de ideeën.

Die jury bestaat uit internationale leerkrachten en onderwijsexperts. De leerkrachten zijn afkomstig uit verschillende onderwijssectoren en niveaus. Hierdoor worden de inzendingen beoordeeld volgens alle vakgebieden en onderwijsniveaus. Leerkrachten beoordelen het product op kwaliteit om het dagelijks te gebruiken, didactische aspecten en educatieve inzet. De experts beoordelen producten op basisaspecten, educatieve waarde, ontwerp en duurzaamheid. De uitreiking van de prijzen vonden gisteren plaats in Bern in Zwitserland.

Innovatieve producten

Worlddidac Foundation, de oprichter van de award, ondersteunt voortdurend de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige producten om daarmee het leren en lesgeven te blijven verbeteren.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF