PSV-directeur Toon Gerbrands gastspreker in Protestants Kerkje in Budel

Toon Gerbrands
Toon Gerbrands
Foto: Facebook Vereniging Vrienden van het Schepenhuis

Een bijzondere spreker komt naar het Protestants Kerkje in Budel. Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, gaat hier inspirerende verhalen vertellen over zijn ervaringen uit het voetbalvak.

Toon Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer, waarvan acht jaar in de eredivisie en eerste divisie. Vervolgens werd hij volleybalcoach. Onder zijn leiding haalden volleybalbalteams vier landstitels. Gerbrands was tevens bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste.

Voetbaldirecteur

Hij was naast sportcoach ook manager en directeur van de DSB-schaatsploeg. Tussen 2002 en 2014 was hij algemeen directeur van de voetbalclub AZ. Sinds april 2014 is hij algemeen directeur van PSV.

Deze bijzondere gast is geregeld door Vrienden van het Schepenhuis. Leden en partners van het Schepenhuis betalen 10 euro voor toegang tot het evenement. Ben je dat niet, dan betaal je 20 euro. Toon Gerbrands komt langs op 23 november aanstaande.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.