Nieuws theaterseizoen De Smeltkroes van start

Foto: Kbo Heeze
Een splinternieuw theaterseizoen gaat van start in de Smeltkroes in Maarheeze. Volgende maand, op 22 september, open cabaretier Martijn Kardol seizoen 2018/2019. Wij hebben alle andere voorstellingen hieronder opgesomd.

Inschrijven voor een abonnement bij De Smeltkroes is nog altijd mogelijk. Daarnaast zijn ook de losse kaarten al verkrijgbaar.

Het programma:

Zaterdag 22 september: Martijn Kardol met Bang. Eén van de grootste Nederlands cabaretbeloftes.

Zaterdag 13 oktober: Johan Goossens met Vlam. Een mooie mengeling van intieme verhalen, fijngevoelige liedjes en intelligente grappen (Trouw).

Zaterdag 27 oktober: Rob Scheepers met Kom maar op. Zijn tweede theatersolo. Scherp, herkenbaar en hilarisch.

Zaterdag 10 november: Gé Reinders en de Poort van Brabant met Oetblaoze. Een voorstelling die je raakt én omverblaast.

Zaterdag 24 november: Bert Gabriëls met Gelukzoeker. Bert als vanouds met filosofische spitsvondigheden, hilarische situatie en recht-voor-zijn-raap-comedy.

Zaterdag 8 december: Vuile huichelaar met Ik zit hier alleen kerstfeest te vieren. Een vrolijke meezingkerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes.

Zaterdag 16 maart: The Bentleys met To Liverpool en back. Een spannende reis die de rock ‘n roll maakte van de VS naar Engeland en terug.

Zaterdag 6 april: Dorine Wiersma met Gaan we katten? Een programma vol rake verbale, maar vooral muzikale klappen.

Vrijdag 26 april: Finalistentour Camerettenfestival. Dé cabaretkweekvijver van Nederland. Drie aanstormende talenten staan te popelen!