Beelden vrijgegeven van overvallers in Budel; politie zoekt getuigen

De politie heeft beelden vrijgegeven van een overval in Budel, ongeveer vier maanden geleden aan de Dokter Kuyperstraat.

Het betreft twee mannen met wintermutsen op. Ze dragen een zwarte en een beige jas. De overvallers waren op zoek naar geld en wiet.

Wiet en geld

Het gebeurde allemaal op 9 maart van dit jaar, op klaarlichte dag. Het duo belde aan en de bewoonster van het huis deed open. Ze werd naar binnengeduwd en gevraagd geld en wiet te geven. De overvallers doorzochten het huis maar vonden geen geld of wiet. Vervolgens zijn ze er zonder buit vandoor gegaan.

Klik op bovenstaande foto voor een fotoserie

Beveiligingscamera’s hebben de mannen gefilmd. Het gaat om Oost-Europese personen van rond de 40 jaar. Ze zijn zo’n 1,70 meter en 1,65 meter groot.

Getuigen gezocht

Heeft u iets gezien of gehoord op 9 maart óf herkent u de mannen op de beelden? Neem dan direct contact op met de politie. Dat kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Je kan ook het online tipformulier op de website www.politie.nl gebruiken.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.