Dit weekend is het kermis in Budel-Schoot

Foto: Publiek domein.

De kermis van Budel-Schoot vindt dit weekend plaats. Er is van alles te beleven. Hier een opsomming.

Op het kermisterrein aan het Vogelsplein staan dit jaar de autoscooters, de rupsbaan, de draaimolen, de grijpkranen, het lijntrek- /bussenspel en de fotoschietsalon opgesteld. Ook vind je er de gebakkraam en de suikerwerken met de suikerspin. Tenslotte zijn de vrijwilligers van de Hernieuwde Levenskracht vertegenwoordigd op de kermis, die met het enveloppespel hun maatschappelijke bijdrage leveren aan onze gemeenschap.

Programma

Op kermiszaterdag wordt de kermis op een feestelijke manier met een ballonnendrop geopend om 19.00 uur door de wethouder. Bij deze opening zingt Noud van Leeuwen in samenwerking met de schoolkinderen van Budel-Schoot het kermislied bij de feesttent van Jong Nederland. Op kermiszondag vindt een familieloterij plaats op het kermisterrein. De laatste kermisdag wordt de zogenaamde Dag van de Wereldwijzer georganiseerd.

Wegafsluiting kermis

Alle kermisattracties worden op het grasveld van het Vogelsplein opgesteld. Hiervoor wordt het terrein afgesloten met wegafzettingen (uitgezonderd het bestemmingsverkeer). Vanaf woensdag 4 juli mogen de kermisexploitanten starten met de opbouw van hun kermisattracties.