Burgerpeiling invullen kan nog tot komende vrijdag

Foto: Publiek domein

Een paar weken geleden heeft u een grote witte enveloppe van de gemeente in uw brievenbus ontvangen. Daarin zit een begeleidende brief en een vragenlijst, waarin u gevraagd wordt om uw mening te geven over een aantal onderwerpen over de gemeente.

Al veel inwoners hebben de burgerpeiling ingevuld. “Daar zijn we erg blij mee”, stelt de gemeente. “Hartelijk bedankt. Wij waarderen het als u aan het onderzoek wilt meewerken. Hoe meer mensen de enquête invullen, hoe betrouwbaarder de resultaten zijn.”

Gastel en Budel-Dorplein

In Gastel en Budel-Dorplein hebben procentueel gezien de meeste mensen de burgerpeiling ingevuld. Juist de kleine kernen zijn zo belangrijk, om een goed beeld te krijgen van wat mensen daar vinden. Vul de enquête dus in, zeker als je in een kleine kern woont. In Maarheeze en Budel hebben percentueel gezien evenveel mensen de enquête ingevuld. Meedoen kan nog tot uiterlijk aanstaande vrijdag 6 oktober 2018.

Vul de vragenlijst online in (website staat in de brief). Geeft u de voorkeur aan papier? Stuur de ingevulde lijst dan terug in de antwoordenveloppe.