Vijfde keer verkiezing ‘Ondernemer van het jaar in Cranendonck’

Foto: Gemeente Cranendonck

Dit jaar wordt voor de vijfde keer de ‘Ondernemer van het jaar’ gekozen. Het thema van deze verkiezing is: Ondernemerschap na 2020. Ook dit jaar wordt met de opbrengst van deze verkiezingen een goed doel ondersteund.

De gemeente Cranendonck heeft een subsidie toegekend aan de organisatie van de verkiezing. Opvallende prestaties en veel duurzame en innovatieve ondernemers komen hier in het zonnetje te staan. “De subsidieregeling Ondernemerskracht is bedoeld voor ondernemers die verbinding zoeken met andere bedrijven of organisaties”, zegt de gemeente op hun site.

De opbrengst van het evenement dit jaar gaat naar gesubsidieerde peuterspeelzalen in Cranendonck. “Daarmee kunnen zij de benodigde spullen aanschaffen voor de ontwikkeling van peuters”, zegt de gemeente.

De verkiezing is op zaterdagavond 4 november in Cantine Theater in Budel-Dorplein.

Wilt u als organisatie of ondernemer ook in aanmerking komen voor deze subsidie? Bezoek dan de website www.cranendonck.nl/ondernemerskracht.

De verkiezing met aansluitende feestavond wordt georganiseerd door gemeente Cranendonck, Kiwanis Cranendonck, OCC Cranendonck en Rabobank Weerterland en Cranendonck. Wilt u meer informatie over ‘Ondernemer van het jaar’ of kaarten kopen voor de feestavond? Bezoek dan www.ovhj2017.nl