Wensboom Maarheeze overstijgt verwachtingen en haalt mooi bedrag op

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

De actie voor de Wensboom in Maarheeze heeft een mooi doel bereikt. Het initiatief dat is opgezet door sociaal makelaar Marina Bukkems en dat samen met een werkgroep verder wordt uitgevoerd, mag zeer geslaagd worden genoemd. “Het heeft alle verwachtingen overtroffen”, zegt de organisatie.

Via Maarheeze.nu

Wensboom Maarheeze Logo - Wensboom MaarheezeIn de potjes bij de ondernemers zat bijna 600 euro. Op de bank is daarnaast enkele duizenden euro’s gestort. Door een ondernemer is zeer genereus gedoneerd. Met in totaal dus een mooie opbrengst.

De Wensboom is in het leven geroepen om mensen die iemand in hun omgeving willen verrassen. Die personen kunnen een wens voor een ander achterlaten in de boom. Met de opbrengst ervan worden de presentjes uitgereikt aan die mensen die in de Wensboom genoemd worden. Op vier plekken in Maarheeze stond zo’n boom: bij Marishof, Onze School, het Medisch Centrum en de Smeltkroes.

Wensen laten uitkomen

De werkgroep heeft de wensen geïnventariseerd en is ermee aan de slag. “Wanneer u een wens aan de wensboom hebt gehangen en wij kunnen hem realiseren krijgt u bericht”, zegt de organisatie. “Helaas kunnen wij wensen voor goede gezondheid en veel geluk niet realiseren. En hele kostbare wensen zijn ook moeilijk. Wij willen immers zoveel mogelijk mensen blij maken.”

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl