Nieuwe uitdaging? Afwisselend werk? Werken in de mooiste tuinen? Goed salaris?

Foto: Forma Verde

Vacature – Ter uitbreiding van het team zoekt Forma Verde een: Vakbekwaam hovenier!

De job

Als vakbekwaam hovenier zorg jij er samen met het team voor dat een klus op professionele wijze wordt uitgevoerd. Duidelijk communiceren met collega’s en opdrachtgever is belangrijk. Je bent handig en voert het werk efficiënt uit.
hovenier

Werken in de mooiste tuinen

Wij maken al meer dan 15 jaar de mooiere tuinen in de regio, tuinen met de herkenbare Forma Verde uitstraling. Voor particulieren en voor bedrijven waarvoor de bedrijfstuin het visitekaartje is. De kwaliteit van ons werk werd onderstreept door het winnen van de Architectuurprijs Weert en meerdere nominaties voor de landelijke titel ‘Tuin van het jaar’. Klanten beoordelen ons werk met een 9,6.hovenier

Team Forma Verde

Liefde voor het vak, een oplossingsgerichte houding, werken met eerlijke materialen, schone bussen en gereedschap, herkenbare en praktische werkkleding en een energieke enthousiaste uitstraling, zo herken je team Forma Verde. Samen met de klant realiseren we een tuin die past bij het huis, de bewoners en de omgeving.

Een van ons?

Wil je samen met ons werken in én aan de mooiste tuinen? Maak dan snel kennis door te bellen met (0495) 595 163 of mail jouw motivatie naar [email protected].


www.formaverde.nl