24 Brabantse scholen kiezen voor Prowise: ‘We zijn enorm trots’

V.l.n.r.: Erik Neeskens (directeur Prowise) en Mario Vervlossen (ICT-projectleider Prodas)
V.l.n.r.: Erik Neeskens (directeur Prowise) en Mario Vervlossen (ICT-projectleider Prodas)
Foto: Prowise

Prowise heeft de levering van touchscreens aan 24 Brabantse basisscholen gewonnen. Na de recente mega-order in Kopenhagen (2.500 stuks) haalt het Budelse educatiesoftwarebedrijf met deze aanbesteding voor Stichting Prodas (Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren) ook dichtbij huis een belangrijke opdracht binnen.

De aanbesteding voor Prodas gaat om een raamovereenkomst van vier jaar. In de omgeving Deurne, Asten en Someren gaan 24 basisscholen gebruikmaken van de interactieve digiborden uit Budel. Stichting Prodas kiest voor Prowise Touchscreens in combinatie met pc-modules. Deze modules zorgen ervoor dat ze op het scherm in Windows kunnen werken zonder een externe computer.

“We zijn enorm trots dat deze tender aan Prowise gegund is”, vertelt Prowise-directeur Erik Neeskens. “Zeker omdat het gaat om een innovatieve scholengemeenschap in ons eigen Brabant.” Omdat het Budelse bedrijf de hardware, software en firmware volledig in eigen beheer ontwikkelt, zijn de Brabantse scholen verzekerd van een top product van Nederlandse makelaardij.

Tekst gaat verder onder de foto

Prodas

Stichting Prodas is ontstaan uit een fusie van zes schoolbesturen. Binnen de stichting bieden zo’n 450 medewerkers kwalitatief hoogwaardig basisonderwijs aan ongeveer 4.300 leerlingen. De stichting bestaat uit 23 scholen voor regulier onderwijs en één school voor speciaal basisonderwijs.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl