Verlenging convenant: versterking economische positie Centrum Budel

Foto: Gemeente Cranendonck

Wethouder Frans Kuppens en bestuursleden van Centrum Management Budel hebben het convenant Ondernemersfonds Stichting Centrum Management Budel verlengd voor de looptijd 2020-2024.

Het centrum van Budel is niet alleen voor haar inwoners, maar ook voor bezoekers een aantrekkelijke vrijetijdsbestemming. Dat zegt de gemeente. Een dorpscentrum waar mensen graag verblijven om te winkelen en een horeca- of uitgaansgelegenheid bezoeken. Om dit voor elkaar te krijgen en te behouden is het belangrijk dat gemeente én ondernemers op dit gebied actief met elkaar samenwerken. De gemeente en ondernemers legden in 2013 de basis voor de oprichting van centrum management Budel.

Het centrum management hanteert de volgende missie: “In gezamenlijkheid werken aan de versterking van het economisch functioneren van het Budelse centrum.”

Wethouder en bestuursleden

Op 2 december is het convenant Ondernemersfonds Stichting Centrum Management Budel verlengd voor de looptijd 2020-2024. Namens de gemeente heeft wethouder Frans Kuppens het convenant ondertekend. Dat deed hij samen met de bestuursleden van Centrum Management. Dat zijn Budel Riks de Jong, Ludo Neeskens, Hans van der Straaten, Edwin van Gaal, Mandy van Rooij en Kelly Rooijmans.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl