Heiknuuters vieren carnaval met Prins Jordy

Foto: KS De Heiknuuters

Jordy van Cranenbroek is zondagmiddag voorgesteld als prins van KS De Heiknuuters uit Budel-Dorplein. Zijn adjudanten zijn Tim Derks en Robert Saanen.

De nieuwbakken prins hoefde niet lang na te denken toen hem gevraagd is of hij een jaar voorop wilde gaan. Hij is fanatiek carnavalvierder bij CV De Gekke Yuppen. In het dagelijks leven is hij timmerman bij Dupac in Bocholt. Zijn passie ligt bij PSV. Eens in de twee weken zit hij in het stadion in Eindhoven, maar regelmatig reist hij ook zijn club achterna naar andere Nederlandse en Europese steden.

Jordy van Cranenbroek gaat carnaval vieren met de leus: ‘Dit seizoen gooi ik effkes mijn hamer aan de kant en zwaai ik met mijn scepter door Heiknuuterland’.

Tekst gaat verder onder de foto

Jordy van Cranenbroek Prins Carnaval Heiknuuters 2019-2020 - KS De Heiknuuters

Het jeugdprinsenpaar wordt gevormd door Pepijn Hermsen en jeugdprinses Mila Hochstenbach. Geen onbekenden binnen de jeugd van Budel-Dorplein. Pepijn zit op de basisschool Sint Andreas. Zijn vader Rob was de eerste Adjudant bij de Heiknuuters. Mila en Pepijn zijn allebei 12 jaar. Mila zit op dansen, paardrijden en bij Jong Nederland. Hun leus: ‘Mila en Pepijn maken deze carnaval onwijs veel gein’.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl