Opnieuw rijzadels gestolen in Heeze: schade geschat op 10.000 euro

Een deur in Heeze is met geweld opgebroken tijdens de diefstal
Een deur in Heeze is met geweld opgebroken tijdens de diefstal
Foto: Twitter Henk van den Berg

Er zijn wederom veel paardrijzadels gestolen in Heeze. In enkele maanden tijd is dit de achtste inbraak op een manege waarbij veel rijzadels zijn gestolen. De schade wordt geschat op ruim tienduizend euro.

Via Heeze-Leende24

Ditmaal is het op een afgelegen locatie in Heeze waar de inbrekers met grof geweld de deur hebben geforceerd en dertien rijzadels van topmerken hebben gestolen. Volgens wijkagent Henk van den Berg kan het niet anders dan dat de zadels ergens te koop worden aangeboden. Wanneer dit het geval is, verzoekt hij direct contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Verder waarschuwt hij paardenbezitters alles zeer goed te beveiligen met sloten en indien mogelijk een alarm. Tevens wordt geadviseerd ieder zadel te voorzien van een track-and-tracesysteem zodat je altijd kunt zien waar het zadel is.

E-finder

Een Heezer ondernemer heeft hier een perfect item voor. De E-finder traceert alles, altijd en overal. Je kunt de E-finder op een onzichtbare plaats bevestigen in het voorwerp zodat dit via een app makkelijk te traceren is. Dus naast rijzadels is het ook geschikt voor fiets, auto, of huisdier. Kijk voor meer informatie en technische specificaties op de website van E-finder.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl