Illegale houseparty betrapt in Maarheeze, meerdere mensen aangehouden

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

Een illegale houseparty aan het Rondven in Maarheeze is in de nacht van zaterdag op zondag beeïndigd door de politie. Daarbij zijn meerdere aanhoudingen verricht, mede doordat er drugs is gevonden in een auto die bij de woning wegreed.

Politieagent Marco beschrijft op zijn Instagram dat het begon als een rustige nachtdienst, maar dat het veranderde na een melding van geluidsoverlast. Toen de politie op zoek ging naar het geluid aan het Rondven, zagen ze een personenauto staan in de straat. “Die ging er uiteindelijk vandoor maar stopte netjes na het geven van een stopteken”, zo beschrijft de agent op Instagram. “Bij het openen van het raampje kwam de amfetaminelucht ons tegemoet.”

Op basis van de Opiumwet en geneesmiddelenwet is een aanhouding verricht. Daarnaast is iemand aangehouden na het beeïndigen van de ‘soort van’ houseparty, zoals agent Marco het noemt. Op het feest waren zo’n 200 mensen aanwezig.

Kerstpakketten leegroven

“Als klap op de vuurpijl: een jongen die eerst voor een gesloten deur stond bij de illegale ‘soort van’ houseparty, omdat die al door ons was beëindigd, ging met zijn handelsvoorraad drugs nog even de kerstpakketten leegroven in een supermarkt van Sterksel”, zo sluit de agent af op Instagram. Alle verdachten zitten vast voor onderzoek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De nachtdienst begon lekker rustig… Rond 23.30 uur in Sterksel helaas toch nog de welbekende beertjes 🐻 uit moeten delen omdat er een ruzie was ontstaan tussen twee vrouwen in een woning. We hebben de partijen gescheiden door een van de partijen over te brengen naar een hotel in de omgeving die ons als politie hiermee graag ondersteunde. Dan blijkt maar weer dat kennen en gekend worden iets is wat bijdraagt aan oplossingsgericht werken 😃 Hierna een melding gekregen van een trouwe volger via Instagram… geluidsoverlast 🎹 Door die melding begon het allemaal… 🎉😅 Zoekend naar het “boem” “boem” geluid… zagen we in Maarheeze een personenauto staan op het Rondven in Maarheeze. Die ging er uiteindelijk vandoor maar stopten netjes na het geven van een stopteken. Bij het openen van het raampje… kwam de amfetamine lucht ons tegemoet. Resultaat: 2 aanhoudingen voor overtreding van de Opiumwet en de geneesmiddelenwet en het aantreffen en beëindigen van een “soort van” illegale houseparty op het Rondven in Maarheeze met zo’n 200 bezoekers. Als klap op de vuurpijl… een jongen die eerst voor een gesloten deur stond bij de illegale “soort van” houseparty, omdat die al door ons was beëindigd, ging met zijn handelsvoorraad drugs nog even de Kerstpakketten leegroven in een supermarkt van Sterksel. 🙄 Alle verdachten zitten vast voor onderzoek! Ik ga nu na een dienst van 15 uur lekker naar huis om te 😴 #lekkergewerkt #drukdienstje #drugs #houseparty #maarheeze #sterksel #politie #pdms #wateennacht #geweld #beertje #traumabeertje #eenapotheekiserniksbij #drugstester #welterusten

Een bericht gedeeld door Politie_Marco (@politie_marco) op

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl