Bij Autobedrijf Twan van Mierlo staat eerlijkheid voorop

Foto: Autobedrijf Twan van Mierlo

Een aantal maanden geleden is Autobedrijf E. Looijmans uit Budel-Schoot omgetoverd naar Autobedrijf Twan van Mierlo. De jonge ondernemer werkte al drie jaar voor Looijmans en kent zijn klanten dus goed. “Looijmans wilde het wat rustiger aan doen”, zegt Van Mierlo. “En ik heb er juist heel veel zin in. Alles bij het bedrijf is leuk om te doen. Het is een geweldig vak.”

En dat merken ook de klanten van Twan van Mierlo, waar eerlijkheid vooropstaat. “Geen flauwekul”, vertelt hij. “Als er hoge kosten zijn, dan bellen we. Als er dingen extra bijkomen, dan bel ik altijd voordat we ermee aan de slag gaan. We laten altijd duidelijk zien wat we gedaan hebben aan de auto. Andere bedrijven zeggen bijvoorbeeld dat ze een ‘grote beurt’ hebben gedaan. Dat is niet duidelijk naar de klant. Wij leggen het in jip-en-janneketaal uit.”

Logo Autobedrijf Twan van Mierlo - Autobedrijf Twan van MierloHet werk dat Autobedrijf Twan van Mierlo verricht, kan rekenen op veel sympathie en complimenten bij hun klanten. “We hebben een goede service en uitstraling. Dat is belangrijk. Als iemand tevreden is, dan zeggen ze dat soms niet. Maar als iemand ontevreden is, dan laten ze dat eerder merken. Maar dat horen we dus vrijwel nooit, dus dat is goed. Soms komen onze klanten gewoon vlaai of koekjes brengen. Dat is toch mooi?”

De stap van werknemer naar eigenaar was voor de 27-jarige Twan van Mierlo geen hele lastige. Al sinds zijn 14de sleutelt hij aan auto’s en ook de laatste jaren heeft hij veel bestuurlijke taken bij het bedrijf verricht. “Alles op de werkvloer deed ikzelf al. Alleen de administratie is erbij gekomen. En de naam is aangepast natuurlijk. Maar doordat er weinig veranderd is, merken de klanten er ook niet zoveel van.”

Toekomstplannen

Van Mierlo kijkt inmiddels ook voorzichtig naar de toekomst. “In het begin gaan we gewoon even door met waar we al mee bezig waren.” Maar ambities zijn er zeker. “Later gaan we misschien elektrische en hybride auto’s erbij nemen voor onderhoud. En wellicht starten we later ook in autohandel. Nu is het daar veel te druk voor in de werkplaats. Maar als een klant specifiek op zoek is naar een bepaalde auto, dan ga ik daar zeker voor diegene naar zoeken.”

Zo bouwt Twan van Mierlo gestaag aan zijn bedrijf. Eerst een solide basis leggen, maar ook altijd kijken naar hoe zijn onderneming verbeterd kan worden. Wil je meer informatie over de service van Autobedrijf Twan van Mierlo, kijk dan op autobedrijftwanvanmierlo.nl. Of check de Facebookpagina en Instagram. Een bezoekje brengen kan ook, aan de Parallelweg 55 in Budel-Schoot.

 

Je las zojuist een advertentie

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl