Ut Get Beginne: Nieuwe locatie en topartiesten

Ut Get Beginne op het Capucijnerplein in Budel
Foto: Jos Meusen

Het carnavalsseizoen barst bijna los. De elfde van de elfde komt dichterbij. En dus kijken we naar de ultieme aftrap in Cranendonck: Ut Get Beginne. Diverse artiesten verschijnen op de bühne op de nieuwe locatie van het feest.

Prins Tijn I en Prinses Astrid, Jeugdprins Niek en Jeugdprinses Yara van CV Buulder Buk kijken er naar uit dat er veel kleine bokken en geitjes verzamelen om 18.30 uur bij de hoofdingang van basisschool De Boogurt. Daar zullen ze om 18.50 uur vertrekken voor een rondgang door het centrum van Budel met gekleurde lampionnen en allerlei lichtjes. We nodigen iedereen uit om met hen mee te lopen of onderweg aan te sluiten.

De stoet gaat via de Willem de Zwijgerstraat, Nieuwstraat, Markt en Capucijnerplein naar het feestterrein. Met daarbij carnavalsmuziek die gespeeld wordt door Que Mas. Om 19.11 uur precies verrichten ze het startschot voor Ut Get Beginne, met op het podium DJ Jerome en een optreden van Vieze Jack. Voor wie het nog niet wist; De entree is helemaal gratis en voor niks.

Nieuwe locatie

Tijdens Ut Get Beginne zullen er enkele primeurs plaatsvindne, zoals de nieuwe vlag en de bekendmaking van het boerenbruidspaar. Het feestterrein ligt op het terrein van het BRAVO! College, dicht bij het centrum van Budel. Meer daarover lees je HIER.

Tekst gaat verder onder de foto

Ut Get Beginne 2019 - Buulder Buk

Via www.buulderbuk.nl en de Facebookpagina kun je ook na Ut Get Beginne zien hoe je aan je vlag, sjaal, pin, badge en kaarten van de Prinsengalazitting kunt komen.

Maar eerst knallen en carnavallen tijdens Ut Get Beginne op maandag 11 november.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl