Ut Get Beginne dit jaar niet op Capucijnerplein, maar bij BRAVO! College

Foto: Buulder Buk

Het is bijna de elfde van de elfde en dat betekent: Ut Get Beginne. Vanwege de weekmarkt niet op het vertrouwde Capucijnerplein in het centrum van Budel, maar op het terrein van het BRAVO! College.

Overal wordt de steek weer opgezet, de carnavalssjaal en -jas uit de kast getrokken en trekt men er op uit om er bij te zijn. Voor de zesde keer vindt Ut Get Beginne plaats in Budel bij c.v. Buulder Buk. Bij het BRAVO! College zal het podium opgesteld staan en barst het feest los vanaf 19.11 uur als Prins Tijn I en Prinses Astrid samen met het jeugdprinsenpaar Niek en Yara een aftrap verrichten.

De entree is gratis met op het podium DJ Jerome en een optreden van Vieze Jack. Voor de Buulder Buk is het ook de aftrap van het 66-jarig jubileum. Tijdens Ut Get Beginne zal de nieuwe vlag van Buul gepresenteerd worden. Er zijn twee varianten van deze vlaggen beschikbaar. Daarnaast zal er een start gemaakt worden met de verkoop van de andere ‘gadgets’ die dit jaar voor het eerst op de markt gebracht gaan worden. Zo kun je naast het uithangen van de vlag en zo delen in de feestvreugde, ook lekker warm buiten meefeesten en later de optocht kijken met een echte Buulder Bukdas om. Je carnavalsoutfit kun je verder oppimpen met een fraaie Buulder Buk-badge en de jubileumpin.

Tijdens Ut Get Beginne zijn deze items allemaal te koop en geeft Buulder Buk kleur aan het mooie feestje. Ut Get Beginne vindt plaats op 11 november 2019 en start om 19.11 uur.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl

Vieze Jack - Buulder Buk
Vieze Jack