Huttenbouwspektakel verhuist na vijf jaar naar Budel

Het Huttenbouwspektakel verplaatst dit jaar naar het sportpark in Budel. Daardoor vindt het na vijf jaar centraler in de gemeente plaats. Dat geeft de organisatie aan. In de afgelopen vier jaar vond het altijd plaats in Budel-Dorplein, op het terrein naast de St. Andreasschool.

Bekijk hierboven de aftermovie van het Huttenbouwspektakel 2018

In Cranendonck is het inmiddels een bekend concept: kinderen kunnen samen een team vormen en ondersteund door minimaal één volwassene bouwen zij hun droomhut. De mooiste hut wint de Huttenbouw Wisseltrofee, maar het allergaafste is dat de teams ’s nachts in hun zelfgebouwde hut mogen blijven slapen. De organisatie zorgt voor voldoende pallets, zeilen en spijkers; gereedschap neem je zelf mee.

Naast het bouwen van de hut, zijn er ook andere creatieve en sportieve activiteiten. Zo zal er op het evenemententerrein een gigantisch apenkooiveld verrijzen. ’s Avonds is er voor de kinderen een spannend Prison Break-spel. Voor de ouders staat de Cranendonckse coverband Lost Memory op het podium.

Verhuisd naar Budel

In goed overleg is besloten om dit jaar uit te wijken naar een nieuwe locatie. Na vier jaar op het terrein naast de St. Andreasschool in Budel-Dorplein, zal het evenement nu centraler in de gemeente plaatsvinden. Het Huttenbouwspektakel verhuist dit jaar naar het Sportpark in Budel, naar het terrein waar vroeger sporthal De Schulp stond.

Het Huttenbouwspektakel vindt plaats op 18 en 19 mei. Tickets voor het evenemente kosten 10 euro, dat is inclusief avondeten en ontbijt. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op https://huttenbouwspektakel.jnbs.nl.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF

'

Reacties

video
14793
Huttenbouwspektakel verhuist na vijf jaar naar Budel
Het Huttenbouwspektakel verplaatst dit jaar naar het sportpark in Budel. Daardoor vindt het na vijf
https://cranendonck.nieuws.nl/nieuws/14793/huttenbouwspektakel-budel-locatie/
2019-05-13T12:00:55+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/67/2019/04/23130656/huttenbouwspektakel.jpg
Budel, Budel-Dorplein, De Schulp, Hut, Hutten, Huttenbouwspektakel, Schulp, Spektakel, Sportpark
Agenda, Nieuws