Rommelmarkt Budel-Schoot voor en door Jong Nederland

De Rommelmarkt in Budel-Schoot
De Rommelmarkt in Budel-Schoot
Foto: Jong Nederland Budel-Schoot

De rommelmarkt van Budel-Schoot staat voor de deur. Jong Nederland organiseert het op 12 mei van 10.00 uur tot 14.30 uur bij de blokhut gemeenschapshuis De Reinder. De volledige opbrengst wordt besteed aan Jong Nederland Budel-Schoot.

Op zaterdag 11 mei kunnen de bewoners van Budel-Schoot hun spullen aan de straat zetten, deze worden dan opgehaald door vrijwilligers van Jong Nederland. Mensen van buiten Budel-Schoot die spullen willen doneren, kunnen deze op vrijdagavond 10 mei of zaterdag 11 mei afgeven bij de blokhut van Jong Nederland (Grootschoterweg 121).

Op zondag 12 mei worden al deze spullen voor een schappelijk prijsje verkocht. Er worden spullen verkocht in de categorieën kleding, oud ijzer, elektronica, meubels, schilderijen, serviesgoed en andere huis- tuin- en keukenbenodigdheden, speelgoed, multimedia en boeken.

Terras

Naast de reguliere verkoop zullen er bijzondere artikelen per opbod verkocht worden. Ook zijn er loten te koop voor het ‘Rad van Avontuur’, waarmee geldprijzen te winnen zijn. Op het terras kun je terecht voor een hapje en een drankje. De entree bedraagt 1 euro, maar kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF