Oudere vrouw spoorloos en loopt uren in de regen in Budel

Foto: Instagram politiecranendonckheezeleende

Na een melding van bezorgde buurtgenoten, ging de politie een kijkje nemen bij een vrouw in Budel. In de woning troffen ze van alles aan behalve de ‘dame op leeftijd’, zoals de politie haar noemt. Ze was urenlang buiten geweest in het noodweer.

Het begint bij een binnenkomende melding over buren die zich zorgen maakten om de oudere vrouw. Ze kregen geen contact meer met haar en kwam haar afspraken niet na. Iets wat helemaal niet bij haar zou passen, aldus de buurtbewoners. Daarop besloot de politie een kijkje te gaan nemen.

De politie betrad de woning door een raampje in te tikken. De vrouw is echter niet aangetroffen in haar huis. Wel werd duidelijk dat ze niet meer het huishouden zelf kan doen, zo toont de politie aan aan de hand van een foto met een spinnenweb erop.

Uren in de stromende regen

In afwachting van een glazenzetter komt opeens de vrouw door de stromende regen aangelopen. “Ze was al uren buiten geweest ondanks het noodweer”, laat de politie weten op Instagram. “De nodige hulp zal worden opgestart in samenwerking met meerdere ketenpartners.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door POLITIE CRA HEEZE-LEENDE (@politiecranendonckheezeleende) op

 

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl