Help uw kind weer vrolijk naar school te gaan

Foto:

Heeft uw kind leerproblemen op school, zoals een verkeerde manier van leren, dyslexie, dyscalculie of moeilijkheden op een bepaald vakgebied? Misschien kan RT de Wegwijzer hem of haar dan wel helpen.

Bij RT de Wegwijzer leert uw kind in een ontspannen sfeer en krijgt hij of zij individuele begeleiding op maat. Het gezicht achter RT de Wegwijzer is Petri van Meijl. Zij is afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en volgde de opleiding tot remedial teacher. Al meer dan acht jaar helpt zij kinderen vooruit, vol geduld, creativiteit en vertrouwen in de kinderen.

Petri is op de hoogte van de laatste methodes en helpt basisschoolleerlingen met enthousiasme om een achterstand in te halen of om aan leermoeilijkheden te werken. Denk aan remedial teaching, huiswerkbegeleiding en citotrainingen. Dat zorgt ervoor dat uw kind weer lekkerder in z’n vel zit, dat het zelfvertrouwen groeit en dat uw kind weer vrolijk en opgewekt naar school gaat.

RT de Wegwijzer is gevestigd aan De Dijk 10a in Gastel. Wilt u weten of Petri uw kind de goede weg kan wijzen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek via telefoonnummer 06-12651261 of e-mailadres [email protected]. Kijk voor meer informatie ook eens op de website: www.rtdewegwijzer.nl.