Kermis Maarheeze gaat van start; dit is er te doen

Foto: Facebook Kermis Maarheeze

De aftrap van de kermis in Maarheeze vindt morgen plaats. Tot en met dinsdag staan er weer tal van attracties in het dorp en zijn er activiteiten gepland.

De wethouder opent de kermis op zaterdag 14 juli om 19.00 uur bij de botsauto’s.

Attracties

De American Trip, de Vulcano-Power, de botsauto’s, de Mini-cars, draaimolen, grijpkranen, Pusher, het Vuilnisbakkenspel, de Schiettent en het Touwtjetrekspel zijn allemaal aanwezig op de kermis.

Uiteraard is ook gezorgd voor de inwendige mens. Bij de gebakkraam zijn heerlijke oliebollen verkrijgbaar. Natuurlijk is er ook een suikerspin en snoep in alle soorten en maten verkrijgbaar. Verder wordt op het kermisterrein voor lekkere drankjes en muziek gezorgd met medewerking van jongerencentrum Harlekijn en de horeca.

Verkeersmaatregelen

De Stationsstraat in Maarheeze zal vanwege de opbouw van de kermisattracties gedeeltelijk worden afgesloten met wegafzettingen. Het verkeer zal tijdelijk worden omgeleid. Wij proberen uiteraard om de mogelijke overlast zoveel mogelijk te beperken.

Afval

Op dinsdag 17 juli 2018 worden vanaf 07.30 uur in de Stationsstraat in Maarheeze de groene en grijze afvalcontainers van de bewoners geleegd door de afvalophaler. Verder wordt op dit tijdstip het plastic, blik en de drankenkartons (PMD-zakken) opgehaald. In verband met de kermis, verzoeken wij de bewoners aan het kermisterrein het afval te plaatsen nabij de wegafzetting(en) van bovengenoemde straat in plaats van voor hun woning. Hierbij het verzoek om ook zorg te dragen voor de herkenbaarheid van uw eigen container.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.