Rabobankleden kunnen stemmen op hun favoriete club voor een financiële bijdrage

Foto: Rabobank.nl

Als je lid bent van Rabobank dan kun je weer gaan stemmen voor een club die jij een warm hart toedraagt. Tijdens de Clubkas Campagne wordt de buit weer verdeeld onder verenigingen en stichtingen in Cranendonck.

Rabobank wil graag de lokale samenleving op het gebied van sport, cultuur en maatschappij versterken. “Samen bereik je meer dan alleen. Dit doen we met kennis, het slim inzetten van ons netwerk, maar ook door een deel van onze winst terug te geven aan onze samenleving. Dit doet Rabobank Weerterland en Cranendonck door de Rabobank Clubkas Campagne”, is op hun site te lezen.

Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Weerterland en Cranendonck bankieren én aan de voorwaarden voldoen, kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Vijf stemmen

Bij de Rabobank Clubkas Campagne verdeelt de bank een gedeelte van hun winst onder deelnemende verenigingen en stichtingen binnen het werkgebied. De leden van de Rabobank bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld door hun stem uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elk lid van Rabobank Weerterland en Cranendonck kan vijf stemmen verdelen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning.

Er hebben zich meer dan 470 verenigingen en stichtingen aangemeld voor de campagne van dit jaar. Van 8 mei tot en met 23 mei kunnen onze leden stemmen op hun favoriete clubs. Op 14 juni wordt de uitslag bekendgemaakt op de finaleavond in de Poort van Limburg.