Soerendonkse Boet is leerling in De Luizenmoeder

Wekelijks zappen miljoenen Nederlanders naar de hitserie De Luizenmoeder bij AVROTROS. En daarin is ook Boet Nagel (6) uit Soerendonk te zien, die hierin figureert. Het Eindhovens Dagblad (ED) sprak met ‘m.

Het is voor de jonge Boet een begin van zijn droom. “Ik wil een beroemd acteur worden”, vertelt hij aan ED. En dus is hij goed van start gegaan. Voor de opnames van De Luizenmoeder reisde hij en zijn moeder Rie-Jeanne Ras naar Mijdrecht. Want ook zij figureert in de serie, die draait om het basisschoolleven.

Tekst gaat verder onder de video

Hallo allemaal

De Luizenmoeder is onder andere immens populair door het liedje ‘Hallo allemaal’, dat gezongen wordt door juf Ank in de serie. “En nu is er zelfs een carnavalsnummer van gemaakt. Niemand had verwacht dat het zo’n succes zou worden. De makers zelf ook niet, hoorde ik ze in een interview zeggen.” Tegen ED vertelt Rie-Jeanne dat zij het nummer al uit volle borst zongen voordat iemand van het liedje gehoord had.

Boet heeft al veel geleerd op de set. En hij geniet er met volle teugen van. “Ik vergeet soms alleen nog dat je niet in de camera mag kijken”, vertelt Boet.

Reacties

video
5508
Soerendonkse Boet is leerling in De Luizenmoeder
Wekelijks zappen miljoenen Nederlanders naar de hitserie De Luizenmoeder bij AVROTROS. En daarin is ook
https://cranendonck.nieuws.nl/nieuws/5508/soerendonkse-boet-is-leerling-luizenmoeder/
2018-02-05T21:38:16+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/67/2018/02/05223258/Schermafbeelding-2018-02-05-om-22.33.07.png
Ank, AVROTROS, Boet, De Luizenmoeder, Juf Ank, Luizenmoeder, Soerendonk
Nieuws