Gent’s Event: een en al man in De Wielerbaan

Foto: Gent's Event 2017 - Facebook

In café-zaal De Wielerbaan in Budel staat iets bijzonders op het programma. In tegenstelling tot de bekende en populaire lady’s nights organiseren Linda Kremers en Natasja Kievith een avond speciaal voor mannen; Gent’s Event.

“Mannenevenementen kom je bijna nergens tegen”, aldus Linda Kremers tegen De Grenskoerier. “Daarom gingen wij die uitdaging aan. Je probeert dan in de huid van een man te kruipen om er achter te komen wat zij leuk vinden. Ik denk dat we daar wel in geslaagd zijn. Uiteraard moet het hele event op een leuke, nette gezellige manier verlopen.”

In de VIG-lounge (Very Important Gentlemen) kunnen mannen een borrel drinken en een sigaretje roken. Maar dan moet je daar wel voor uitgenodigd zijn. Zo zijn er veel verschillende drankjes te drinken, maar bier zal uiteraard de boventoon voeren. Maar mannen hebben snel trek en houden van vlees, dus is er een barbecue. Verder zijn er nog tal van mannendingen; een barbier, een vuurartieste en een paaldanseres.

Gent’s Event is komende vrijdag op 13 oktober van 19.30 uur tot 23.30 uur in De Wielerbaan in Budel. Kaarten zijn te koop bij het café, Lake Side en tattooshop Luctor et Victor in Budel. Of online via gentsevent.yapsody.com. Een reguliere ticket kost 7,50 euro, een VIG-ticket 17,50 euro.