Nieuwe pinautomaat Maarheeze waarschijnlijk op Tonny van Schaijk-Wagenaarplein

Foto: Publiek domein

Op het Tonny van Schaijk-Wagenaarplein komt waarschijnlijk het nieuwe pinautomaat van Maarheeze te staan. Althans, dan is het plan van Rabobank Weerterland en Cranendonck.

Afgelopen zomer verdween het pinautomaat uit Maarheeze, tot ongenoegen van de inwoners. De nieuwe plek lijkt nu gevonden, maar zeker is het nog niet. Er zou dan een geldkiosk moeten komen met een sealbagautomaat.

In het Eindhovens Dagblad vertelt Marja Blankman van de Rabobank dat ze voorheen het Raboplein op het oog hadden als nieuwe locatie. Maar dat zou geen geschikte positie zijn tijdens evenementen. Het pinautomaat zou dan lastig te bevoorraden zijn. “Vervolgens hebben we een oproep gedaan om te helpen bij het zoeken naar een alternatieve locatie. Afgelopen week heeft er een schouwing plaatsgevonden en hebben we een kruisje gezet bij de hoek Molenstraat-Smits van Oyenlaan. Voordat deze locatie definitief is, moet eerst de vergunningsprocedure worden doorlopen. Daarna worden de inwoners van Maarheeze nader geïnformeerd.”