Afvallen bij Slank4ever Maarheeze: de succesverhalen

Neem contact op met Slank4ever via: slank4ever-maarheeze.nl/contact
Neem contact op met Slank4ever via: slank4ever-maarheeze.nl/contact
Foto: Slank4ever

Afvalcentrum Slank4ever in Maarheeze heeft er al regelmatig voor gezorgd dat mannen en vrouwen vele kilo’s afslanken. Op hun website vertellen klanten hun ervaring met Slank4ever.

Een van die klanten is Monique (49). Ze woog 73 kilo en viel door Slank4ever, in drie maanden tijd, tien kilo af. “Op de een of andere manier wilde het afvallen maar niet lukken”, vertelt Betsy Stienen, eigenaresse van de afvalcentrum. “Ze wou voor eens en altijd op een gewicht zijn waar ze zich prettig bij voelde en dat vooral ook zo houden.” Monique vult aan: “Betsy heeft mij in negentig dagen begeleid en er voor gezorgd dat ik mij steeds bewuster werd van wat ik at en waarom ik ongezond snackte. Maar vooral ook dat dit met mijn stemmetje in  mijn hoofd te maken had en hoe ik hiermee kon omgaan.”

Zelfverzekerder

Door de wekelijkse coaching en de dagelijkse recepten die Monique van Betsy kreeg, ging ze steeds bewuster en gezonder eten. Inmiddels is ze al tien kilo afgevallen. “58 centimeter geslonken met als bonus twee kledingmaten minder. Ik voel mij nu zelfverzekerd en prettiger dan ooit”, vertelt Monique.

“De EMS Huidbehandeling gecombineerd met de kantelvibratie heeft er voor gezorgd dat ik letterlijk  strakker in mijn vel zit. Een aangename behandeling waarbij de centimeters slinken”, voegt Monique eraan toe. “Ook al zou ik nu kunnen stoppen en heb ik bereikt wat ik wilde, heb ik toch voor een natraject gekozen. De behandelingen en coaching van Betsy vond ik zo prettig, het heeft mijn leven een positieve verandering gegeven. Dit kan ik iedereen aanraden”, besluit ze.

Tekst gaat verder onder de foto

Neem contact op met Slank4ever via: slank4ever-maarheeze.nl/contact

Peter

Ook Peter heeft veel gehad aan de coaching van Slank4ever. “Al jaren had ik last van overgewicht, het afvallen wou maar niet lukken. Heb zelf geprobeerd op mijn eten te letten, naar de diëtiste geweest maar dat hielp allemaal niet”, vertelt hij op de site. Op een gegeven moment hoorde hij van Slank4ever. “Ik kreeg goede informatie hoe we het overgewicht aan gingen pakken”, vertelt Peter. “We zijn nu drie maanden verder en ik moet zeggen dat het resultaat verbluffend is. Ik ben twaalf kilo lichter en heb achttien centimeter minder in buikomvang. Ik ben supertevreden.”

Voor een afspraak kunt u geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijke afspraak plannen, waarin Betsy van Slank4ever en u samen gaan kijken waar de knelpunten liggen en helpen een goede balans te vinden in de mindset en voeding. Klik hier voor het maken van een afspraak.