Bedrijven en talenten vinden elkaar bij stage- en banenmarkt Cranendonck Werkt!

Cranendonck Werkt!
Cranendonck Werkt!
Foto: http://www.cranendonckwerkt.nl/

De gemeente slaat de handen ineen met de opleiding BRAVO! en Ondernemerscontact Cranendonck (OCC). Samen organiseren zij voor de derde keer de stage- en banenmarkt Cranendonck Werkt!.

Studenten die willen gaan stage lopen krijgen hier de kans om te oriënteren op de banenmarkt in onze gemeente. Ook mensen die alvast naar de toekomst kijken, kunnen hier geïnspireerd worden voor een baan wanneer ze afgestudeerd zijn. De vorige twee edities stonden vooral in het teken van stages en bedrijven. Dit jaar voegen ze daar de banenmarkt aan toe en gaat het event verder onder de naam ‘Cranendonck werkt!’: een platform waar bedrijven en talenten elkaar vinden.

Het is de derde keer dat dit evenement in Cranendonck wordt georganiseerd. In 2016 bezochten ruim 160 leerlingen de 41 deelnemende bedrijven. Op 6 oktober staat de dag gepland in de Zuiderpoort in Budel. Van 16.00 uur tot 18.00 uur is de stagemarkt; speciaal bedoeld voor studenten die stage gaan lopen. Tijdens de banenmarkt van 18.00 tot 20.00 uur ontmoeten werkzoekenden en bedrijven elkaar.