Volkswagenliefhebbers terug in Budel tijdens Keverweekend

Foto: YouTube BeautifulBudel

Een klein jubileum komt eraan voor The VW Aircooled Festival in Budel. Het evenement voor de Volkswagen Keverliefhebbers vindt volgende maand voor de vijfde keer plaats.

“Stichting Beautiful Budel laat de luchtgekoelde Volkswagens terugkeren”, staat op hun website te lezen. “Met een team van enthousiastelingen die voorheen verantwoordelijk waren voor het organiseren van ‘het grootste Kever evenement in Budel’ (toen nog onder de vlag van KCN), brengen wij in 2017 als Stichting Beautiful Budel alweer voor de vijfde keer The VW Aircooled Event.”

Het evenement siert van 8 tot en met 10 september de weilanden op de Geuzendijk. Honderden Keverbeheerders komen naar Budel om daar een weekend lang met ‘soortgenoten’ op te trekken en hun auto te showen aan het publiek.

“Met de smaak van Budel hopen we het ware festival gevoel voor alle liefhebbers van luchtgekoelde Volkswagens te laten herleven. Met nieuwe, maar ook oude vertrouwde elementen: zoals onder andere een (aircooled) camping, een familiecamping, een showground, een onderdelenmarkt en kinderactiviteiten.”