Buurtpreventie Cranendonck zoekt groepsbeheer WhatsAppgroep Maarheeze

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

Buurtpreventie Cranendonck is op zoek naar fanatieke en enthousiaste vrijwilligers die zich als groepsbeheerder voor de WhatsAppgroepen in Maarheeze willen inzetten. “Om (medische) redenen zijn er enkele beheerders afgevallen en daarom zitten we op dit moment nagenoeg zonder groepscoördinatie voor de Maarheezer WhatsAppgroepen”, zeggen de coördinatoren.

Woon jij in Maarheeze, ben jij een echte WhatsApper en heb je je telefoon altijd bij de hand? Geeft het jou een lekker gevoel als je je steentje kan bijdragen aan de veiligheid in je dorp met hopelijk een daling van woninginbraken als gevolg? Wil je graag vrijwilligerswerk doen wat niet zo veel tijd vergt? Dan zijn ze op zoek naar jou.

Als groepsbeheerder behoud je de controle en leiding in de WhatsAppgroep wanneer er een gesprek plaatsvindt en grijpt in wanneer nodig. Daarna sluit je deze sessie af middels een bericht en zet het gesprek per mail door naar onze contactpersoon bij de politie. Daarnaast voeg je nieuwe deelnemers toe aan de groep en mailt hen de instructiemail. Ongeveer twee keer per jaar houdt Buurtpreventie Cranendonck een coördinatorenoverleg waar je voor uitgenodigd wordt. Eventueel kan je ter ondersteuning aanwezig zijn bij preventieactiviteiten.

Is jouw interesse gewekt en wil je graag een van de nieuwe beheerders worden? Of heb je nog vragen? Mail dan naar buurtpreventiecranendonck@gmail.com.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan onze WhatsAppgroepen in Maarheeze kan vanaf heden enkel nog via bovenstaand e-mailadres. Alle andere e-mailadressen van de losse groepen (zuid/midden/noord) zullen komen te vervallen voor aanmelding. Mail je naam, adres en mobiele nummer naar bovenstaand e-mailadres en wij zorgen dat je zo snel mogelijk deel kan nemen aan WhatsApp-buurtpreventie.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl