Kaartverkoop Hans Teeuwen legt websites plat

Foto: Facebook Hans Teeuwen

De kaartverkoop van de nieuwe theatershow van Hans Teeuwen blijkt ontzettend populair. Zo populair dat diverse websites van theaters overbelast raakten. Dat laat zijn woordvoerder weten aan het ANP. “Help! Kan ik ein-de-lijk bijna naar Hans Teeuwen, op stoel 1, rij 1. Maar kan de transactie niet voltooien omdat de site niet meer reageert”, zegt een twitteraar.

De cabaretier uit Budel kondigde vorige week zijn nieuwe theatershow aan: Nou Lekker Dan. Maandagochtend om 10.00 uur gingen de tickets in de verkoop. In verschillende theaters is de show inmiddels helemaal uitverkocht.

Zijn splinternieuwe voorstelling heet Nou Lekker Dan. De show van Hans Teeuwen geeft volgens hem een verontrustende blik in zijn geest. “Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers”, zo zegt hij op zijn site. “Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving maar de betalende toeschouwer is spekkoper. Nou lekker dan.”

Door de stroom aan reacties is ‘Hans Teeuwen’ zelfs trending geworden op Twitter.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl