Winterpop is het nieuwe jasje van jubilerende Gloaze Kooi

Foto: Stichting De Gloaze Kooi

De Gloaze Kooi in Budel is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Voor deze vijfde editie is afgeweken van de glazen kooi, waar dj’s drie dagen lang radiomaken. Het zogenoemde Winterpop vindt plaats van 27 tot en met 29 december.

Op de Markt in Budel zal komend weekend alles nét iets groter uitgepakt worden. Voor café City Bar zal de tent vijf meter langer zijn en wordt er een groot podium geplaatst. Hierop vinden allerlei activiteiten en optredens van lokale artiesten plaats. De radiostudio zal verdwijnen en dus ook de mogelijkheid om plaatjes aan te vragen.

Of het een blijvertje is, moet nog blijken. Vanwege het lustrum heeft de organisatie eenmalig gekozen voor dit concept. Wel zal er, net als voorgaande jaren, geld ingezameld worden voor een goed doel. De opbrengst van Winterpop gaat dit jaar naar Scouting Budel.

Op het podium zullen dus lokale artiesten optreden. Dit zijn de namen: de 2nd Hand Band, Aaron Gerlag, Rebels without a Clue, T-Bone, Louime (Maxime Beelen) en de Bierbroeders.

Nostalgie en carnaval

Op zondag vindt van 14.00 tot 19.00 uur de Riks de Jong artiestenmiddag plaats, met op het podium onder meer nostalgie-dj Frenkel Swinkels, Emile Baars en Danny Everett. Het programma op zondagavond staat helemaal in het teken van carnaval. Optredens zijn er onder meer van Foute Jongens, DJ Ganzzz en Siem Salabiem & Party Hardy.

Winterpop 2019 Flyer Gloaze Kooi - Stichting De Gloaze Kooi

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl