‘Iedereen moet zien waar de nieuwe hoogheden wonen’

Foto: CV Buulder Buk

De Bokken zijn geplaatst voor de huizen van de prinsenparen van CV Buulder Buk. “Iedereen moet natuurlijk kunnen zien waar de nieuwe hoogheden van Budel hun prinselijke onderkomen hebben”, zegt de carnavalsvereniging.

Afgelopen zaterdag zijn bij jeugdprins Kes in de Fazantlaan en bij jeugdprinses Mara in de Bosch de jeugdbokken geplaatst. Op zondag was de gehele Raad van elf, bestuur, vrienden en familieleden van kersverse prins Bart den Urste en prinses Ingrid aanwezig op de Zwaluw. De commissie Bouw van de Buulder Buk was paraat om daar onder toeziend oog van de vele aanwezigen de Bok te plaatsen.

Na de plaatsing is de allereerste onderscheiding van het nieuwe prinsenpaar omgehangen bij zijn zoon Stan. Er volgde een polonaise door de straat waarna ook andere aanwezigen zijn onderscheiden.

Zondag zijn al vroeg de Bokkenblaaikes, de carnavalskrant, rondgebracht in Budel. Sommige straten moeten misschien iets langer wachten, want de bezorgers hebben tot woensdag om deze rond te brengen. Je kunt al het nieuws van CV Buulder Buk ook volgen op buulderbuk.nl en via de Facebookpagina.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl