FOTO’S: Banen- en stagemarkt in vernieuwde De Borgh

De stage- en banenmarkt van Cranendonck Werkt! trok tal van nieuwsgierige jongelingen. Na vijf jaar verhuisde de stands van de ondernemers van de Zuiderpoort naar De Borgh, die volledig vernieuwd is.

Klik op bovenstaande afbeelding voor een fotoserie

Cranendonck Werkt! groeit flink. Zo was er dit jaar een fotograaf aanwezig waar een zakelijke foto van jezelf gemaakt kon worden. Ook konden bezoekers zijn of haar CV laten checken, een LinkedIn-quiz doen en ook kon men meedoen aan een interactief spel in de vorm van een escape room. Geïnteresseerden namen deel aan een speeddatesessie met ondernemers en dit jaar liepen er diverse matchmakers rond die werkzoekende en werkgevende aan elkaar koppelden.

Cranendonck Werkt! is hét platform van onze gemeente waar bedrijven en talenten elkaar vinden. Cranendonck Werkt! is er voor alle inwoners uit Cranendonck die nu of in de toekomst op zoek zijn naar een innovatieve, interessante of passende baan of stage. Ook inwoners die benieuwd zijn naar wat Cranendonck te bieden heeft op het gebied van bedrijven en hun mogelijkheden zijn welkom. De gemeente heeft namelijk meer dan 2000 ondernemers die regelmatig op zoek zijn naar personeel of stagiaires in verschillende richtingen.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl