Cranendonckse voetbalclubs gaan lekker: kopposities en veel overwinningen

Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

Het amateurvoetbalseizoen is een aantal weken onderweg. Goed om eens de balans op te maken. FC Cranendonck en sv Budel doen het goed en staan allebei aan kop in hun competitie. VV Maarheeze en Rood Wit’67/Plus vinden we op de achtste en vierde plek terug.

Na vier wedstrijden is FC Cranendonck de koploper in de 4de klasse E. De mooiste overwinning voor hun moet wel die tegen VV Maarheeze zijn (4-0).
Sv Budel staat eveneens bovenaan, in de 3de klasse D. Alleen op bezoek bij MMC Weert is puntenverlies geleden (2-1). Maar de overige vier wedstrijden zijn allemaal gewonnen.

Terugkomend op de 4de klasse E vinden we Maarheeze terug op de achtste plaats, in een competitie met 14 deelnemers. Zeker niet slecht, maar de ploeg won nog maar één keer, de eerste wedstrijd tegen DESM (4-2). Daarnaast verloren ze van FC Cranendonck en speelden ze gelijk tegen Lierop en FC Oda.
Rood Wit’67/Plus uit Budel-Dorplein komt uit in de 5de klasse C en staat daar op de vierde plek, waar ook 14 deelnemers zijn. Daarbij moet wel gezegd worden dat ze nog maar drie wedstrijden gespeeld hebben en er dus nog een moeten inhalen. Mochten ze die winnen, dan kunnen ze nog stijgen. Overigens heeft Rood Wit nog geen puntverlies geleden, met als grootste klapper op bezoek bij Crescentia (1-7).

Programma

Komende zondag gaan de competities weer verder. Sv Budel gaat op bezoek bij Bladella, wat een directe concurrent is. FC Cranendonck krijgt Neerkandia op bezoek en ook dat is een directe strijd om de koppositie. In diezelfde competitie komt RKMSV langs bij Maarheeze. Rood Wit speelt thuis tegen MBC’13.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Cranendonck Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl