Kermis Budel-Schoot leeft: Bomvol programma voor jong en oud

Kermis Budel-Schoot
Kermis Budel-Schoot
Foto: Bart Lijten

Op het Vogelsplein in Budel-Schoot barst van 13 tot en met 16 juli het kermisfeest weer los. Zwieren en zwaaien in de leukste attracties. Hossen en klossen op het gezellige feestplein: Schoot Kermis is genieten voor jong en oud.

De afgelopen editie was op z’n zachtst gezegd een groot succes en het mooie nieuws is: dit jaar wordt het nóg groter. Dat kondigt de organisatie aan. Op zaterdagavond opent om 19.00 uur de kermis met een ballonnendrop. Honderden ballonnen gevuld met kermismunten zullen naar beneden regenen. Dit jaar een extra net voor de jongere kindjes en dus ook nog meer gratis munten.

Later gaan DJ Siem en Baby Blue van de openingsavond een knalfeest maken. Baby Blue behoort tot de top van de coverbands in ons land en de organisatie is dus ook zeer trots dat ze dit jaar het kermispodium betreden.

Zondag is een lange dag, vol met mooie activiteiten. ’s Ochtens begint het al om 11.00 uur met het kermistoepen bij Café de Sport. ‘s Middags kunnen de kinderen van Jong Nederland Budel-Schoot een gratis kermismunt krijgen als ze hun JNBS-kleding aantrekken en worden de winnaars van de kermisknutsel bekend gemaakt. Bij het grote podium vindt een inmiddels beroemd evenement plaats: Fiets Frotten. Vorig jaar kreeg het landelijke media-aandacht bij RTL en Dumpert.

Maandagmiddag staat een nieuwe winactie op het programma. Er worden verrassingsprijzen weggegeven. Arjon Oostrom zal ’s avonds zijn lekkere meezingers ten gehore brengen. En daarna komt DJ Siem van deze avond een pareltje maken.

Slotfeest

Op dinsdag kunnen de leerlingen van de Wereldwijzer een kermiscadeautje en gratis ritje komen ophalen. Die avond is het slotfeest.. Op het podium staan de soepele heren van Band With Benefits. Zij worden ondersteund door DJ Frank Groenen. Met andere woorden: een waardige afsluiter van hopelijk een heerlijke kermis.

Op de hoogte blijven? Je kunt alles volgen op Facebook (Kermis Budel-Schoot) en Instagram (schootkermis).

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF