Zurrik Live belooft een gevarieerd spektakel te worden

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

SMG zet de puntjes op de i voor Zurrik Live 2019. Het spektakel zal plaatsvinden op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2019, in Gemeenschapshuis den Donck in Soerendonk.

Het beloven twee spetterende avonden te worden met veel variatie in zang, muziek en entertainment. Het SMG is uitgegroeid tot een bloeiend muziekgezelschap en daarom willen we voor de 3e keer aan het publiek van Soerendonk en omgeving, een mooie muzikale show laten zien. Dit alles wordt, naast de leden van het SMG en Jeugd ZMG, mede mogelijk gemaakt door diverse zangers, zangeressen en ander muzikaal talent uit Soerendonk.

Uiteenlopende artiesten

Verschillende artiesten staan te springen om op Zurrik Live hun talenten te tonen aan een breder publiek. Het zijn uiteenlopende artiesten met allemaal hun eigen stijl. Speciaal voor Zurrik Live is er een combo (Pieter Smeets, Peter van der Laak en Ad Adams) samengesteld om het orkest te ondersteunen. Daarnaast zal de drumgroep een spetterend optreden neer gaan zetten. Ook zal dansgroep Unity Dance deelnemen. De presentatie van de avond ligt in handen van Frank Winters en Erjan Ras. Ook de band R.A.T.S. is erbij en zal er na het concert nog een geweldige feestavond van gaat maken.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor deĀ NIEUWSBRIEF