Jong Nederland komt met nieuw evenement in Budel: Palletpop

Band with Benefits op Budel-Schoot Kermis 2018
Foto: Bart Lijten / Jong Nederland Budel-Schoot

Waar vroeger die vertrouwde Schulp stond kan eindelijk weer gezweet worden. Maar nu niet tijdens het sporten, maar tijdens het dansen en zingen op de eerste editie van Palletpop. Dit nieuwe evenement vindt vrijdag 17 mei plaats op het Sportpark in Budel.

Hoogtepunt van deze vrijdagavond is Band with Benefits, zo zegt organisator Jong Nederland Budel-Schoot. “Deze energieke coverband heeft Schoot Kermis 2018 al op zijn kop gezet. Met een flinke dosis energie en een lading koper zullen ze ook van Palletpop een knalfeest maken. Samen met DJ Siem, dus dit wordt een avond die je niet wil missen.”

Vanaf 20.30 uur is iedereen die van een feestje houdt welkom. De toegang is gratis. Mocht je van al het dansen, feesten en buurten dorst of honger hebben gekregen, dan is de bar natuurlijk geopend en zijn er heerlijke hamburgers verkrijgbaar.

Inkomsten voor Huttenbouwspektakel

Meer informatie is te vinden op Facebook. De inkomsten van het evenement worden gebruikt om ook een succes te maken van het evenement dat de dag erna plaatsvindt op het sportpark: het Huttenbouwspektakel.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF

'

Reacties

article
14737
Jong Nederland komt met nieuw evenement in Budel: Palletpop
Waar vroeger die vertrouwde Schulp stond kan eindelijk weer gezweet worden. Maar nu niet tijdens
https://cranendonck.nieuws.nl/nieuws/14737/jong-nederland-palletpop-budel/
2019-04-16T16:07:57+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/67/2019/04/16160546/palletpop1-Band-with-Benefits.jpg
Band with Benefits, Budel, Budel-Schoot, Club, Evenement, Festival, Huttenbouwspektakel, Jong Nederland, Jong Nederland Budel-Schoot, Kermis, Palletpop, Pallets, Pop, Schoot
Agenda, Nieuws