Vacatures: Wij zijn op zoek naar collega’s!

Foto: Nieuws.nl

Cranendonck.Nieuws.nl blijft zich ontwikkelen. En dat willen we doen met mensen uit de regio. Vind jij het leuk om bijvoorbeeld te schrijven of te fotograferen? Dat kan bij ons! Check al onze (vrijwillige) vacatures hieronder:

  • VacatureJournalist

Als journalist ben je op zoek naar verhalen uit gemeente Cranendonck. Je bent bereid om je gezicht te laten zien namens Cranendonck.Nieuws.nl en met de mooiste verhalen te komen. Je wilt het laatste nieuws op onze site en Facebookpagina plaatsen om al je buren op de hoogte te houden van wat er in de regio speelt.
Natuurlijk krijg je als journalist ook de kans om langere verhalen te schrijven óf een mooie videoreportage te maken. Het kan en mag allemaal.

 

  • VacatureVlogger

Ben jij beter dan Enzo Knol? Ontpop je dan als vlogger in gemeente Cranendonck. Wij bieden een uitgebreid platform met maandelijks duizenden kijkers. Wat ga je dan doen? Je gaat met je camera op pad naar een evenement of gebeurtenis in Cranendonck. Je maakt daar een mooie video van (dat kunnen we je bij helpen) en die wordt op onze social media en site geplaatst.

 

 

  • VacatureFotograaf

Al onze dorpen zijn prachtig. Kun jij dat als fotograaf ook prachtig vastleggen? Dan zijn we op zoek naar jou. De mooiste kiekjes van natuurgebieden of centrums van onze kernen, maar ook van ongevallen en openbare gebouwen. Jouw foto’s worden gebruikt bij nieuwsberichten en verhalen, maar ook op onze social media. Zo kunnen we die bijvoorbeeld gebruiken om onze omslagfoto op Facebook regelmatig aan te passen.
Ben je geen fotograaf, maar heb je wel mooie plaatjes? Mail die dan zeker naar [email protected], dan kunnen we ze vast wel gebruiken. Minimale afmeting van de afbeelding moet 851 X 315 pixels zijn.

Al deze vacatures bieden ook de mogelijkheid om te schrijven voor Valkenswaard.Nieuws.nl! Interesse? Mail [email protected].

Leuk hè, deze vacatures. Stuur nu een mailtje naar [email protected], met je CV en motivatie. Tot snel!

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF