Heb jij een idee voor het ‘lelijke en lage’ viaduct in Maarheeze?

Heb jij ideeën voor het viaduct in Maarheeze?
Heb jij ideeën voor het viaduct in Maarheeze?
Foto: Google Maps

Zo nu en dan gebeurt er een ongeluk en sommigen vinden het heel lelijk. Het viaduct in Maarheeze aan de Kerkstraat heeft volgens Angeline Maas en Stefan den Ouden een opknapbeurt nodig. Heb jij ideeën? Laat het hieronder weten in de reacties of op onze Facebook.

Maandagavond werd een eerste brainstormsessie gehouden, maar die werd niet drukbezocht, meldt het Eindhovens Dagblad (ED). Maas en Den Ouden waren de initiatiefnemers, beiden van cultuurpodium Cultuurcraan.

Verbinding tussen oude en nieuwe Maarheeze

Het viaduct heeft een hele ouderwetse en ietwat vervallen uitstraling. De initiatiefnemers zeggen dat het er ‘meer bij de tijd’ moet zijn. Daarnaast is het een belangrijke verbinding tussen het oude en nieuwe gedeelte van Maarheeze. “We zitten nu eenmaal opgescheept met de A2 en we hebben dat viaduct, maar laten we er wel iets moois van maken”, vindt Stefan den Ouden, noteert het ED.

Tijdens de eerste brainstormsessie zijn nog geen plannen op tafel gekomen die uitgevoerd kunnen gaan worden. In november of december wordt er waarschijnlijk een nieuwe bijeenkomst georganiseerd.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.