Motorclub Os Clubke verrast het Thomashuis met fonkelnieuwe loungeset

Leden van Os Clubke met bewoners en medewerkers van het Thomashuis
Leden van Os Clubke met bewoners en medewerkers van het Thomashuis
Foto: Foto Hammie

Motorclubs mogen dan niet een al te goede reputatie hebben, de toerclub van Os Clubke uit Budel bewijst het tegendeel. Gisteren leverden ze een fonkelnieuwe loungeset bij het Thomashuis in Budel-Schoot, een verzorgingstehuis voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het is iets wat al lange tijd op het verlanglijstje stond bij de medewerkers en bewoners van het Thomashuis; een loungeset. Motortoerclub Os Clubke willen zich van hun beste kant laten zien. Ze organiseerden een gezellige dag die daarbij ook nog geld moest opleveren voor de loungeset. Ze namen contact op met Patrick Slenders van het Reclameproduktie bedrijf in Budel Schoot en die stelde zijn terrein en loods volledig belangenloos beschikbaar, en maakte wat banners voor de club.

Maar liefst 140 motorrijders kwamen naar Budel Schoot, ze konden voor 5 euro de route op hun navigatie laten zetten en vervolgens op eigen tempo de 150 kilometer tellende rit rijden. Een aantal dagen later kwamen de motorrijders langs bij het verzorgingstehuis en dat leverde blije gezichten op.