TERUGBLIK: Irene Dings uit Maarheeze straalt in The Voice

Foto: YouTube The voice of Holland

Vrijdagavond strijden Dennis, Navarone, Patricia en Menno voor de winst in The Voice of Holland 2019. ‘Onze’ Irene Dings uit Maarheeze viel helaas in de kwartfinale af in de talentenjacht. Desalniettemin mag ze trots zijn. Wij blikken terug op de deelname van het nachtegaaltje.

The Blind Auditions

Het begint allemaal bij The Blind Auditions. Daarin neemt Irene deel met het nummer Wings van Birdy. Ze blaast onmiddellijk alle vier de coaches omver. Uiteindelijk kiest ze voor Anouk als coach. Bekijk haar auditie hieronder:

Tekst gaat verder onder de video

The Battles

Feilloos, die auditie. De volgende opgave voor Irene is The Battles. Hierin neemt ze het op tegen Jet van der Steen. Samen met haar zong ze het nummer You Know I’m No Good van Amy Winehouse. Coach Anouk gaf uiteindelijk de voorkeur aan Irene. Door naar The Knockouts!

The Knockouts

Irene Dings dendert door. In The Knockouts knokt de Maarheezenaar voor een plekje in de eerste liveshow van The Voice. Geen gemakkelijke opgave, omdat ze het opneemt tegen zeven andere pupillen van coach Anouk. Uiteindelijk behoort ze tot de drie overgebleven kandidaten die optreden in de eerste liveshow. Ze zingt het nummer My Immortal van Evanescence.

Eerste liveshow

Het maakt menig Cranendoncker trots, om Irene Dings uit Maarheeze in de eerste liveshow van The Voice te zien stralen. Miljoenen mensen kijken naar de uitzending. Irene zingt het nummer Another Love van Tom Odell en krijgt mooie cijfers van de coaches. Ook haalt ze genoeg stemmen van het thuispubliek binnen en gaat ze door naar de tweede liveshow.

Tweede liveshow

Helaas, hier houdt het op voor Irene. Nog eenmaal mag ze aantreden in een liveshow van The Voice. Ze zingt het nummer Don’t Leave Me Alone van Anne-Marie en David Guetta en doet dat prachtig. Wederom mooie beoordelingen van de coaches, maar ditmaal haalt ze onvoldoende stemmen binnen van het thuispubliek en dus houdt het hier voor haar op.

Tekst gaat verder onder de video

Irene mag trots zijn op haar deelname. Online zijn haar audities honderdduizenden keren bekeken en heeft ze haar stempel op dit seizoen van The Voice gedrukt.
Wie de uiteindelijke winnaar wordt van de talentenjacht, dat zien we vrijdagavond op RTL4, om 20.30 uur.

Het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF