Vrouw (21) aangerand in trein van Maarheeze naar Tilburg, politie zoekt getuige

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Publiek domein

Een vrouw van 21 is in de trein van Maarheeze naar Tilburg aangerand. Ze werd door de nog onbekende man ongewild betast en gezoend. De politie zoekt getuigen.

Het gebeurde een maand geleden, op 11 maart. Rond 22.56 uur stapte de vrouw in Maarheeze in. De onbekende man kwam naast haar zitten en startte een gesprek. De man zou rond 23.30 uur in Boxtel zijn uitgestapt.

Getuige

De politie zoekt getuigen, ondanks dat er een jongen schuin tegenover de vrouw zat die zei alles gezien te hebben. Dat vertelde de jongen nadat de man was uitgestapt en hij naast haar was gaan zitten. Deze jongen kan een belangrijke getuige zijn. Het was een lange, slanke jongen met kort blond haar en hij droeg een rood mutsje. Ook had hij een rugzak bij zich. Waarschijnlijk is hij bij Tilburg Universiteit uitgestapt. De politie is op zoek naar de jongen en hoopt met hem in contact te komen.

Aanrander spoorloos

De man die de vrouw aanrandde is nog niet gevonden. Het zou gaan om een man tussen de 25 en 27 jaar oud. Hij droeg een legergroene jas met een kraagje. Hij had haar tot op zijn schouders en sprak met een accent.