Cranendonck gaat in gesprek met ondernemers over Werkplaatsen van de toekomst

Foto: Cranendonck.nl

De gemeente Cranendonck gaat met ondernemers en inwoners van de gemeente het gesprek aan. Hierbij moeten ideeën en plannen uitgewisseld worden over onder meer de bedrijventerreinen, het buitengebied en de kernen Budel en Maarheeze.

“We zetten onze economische bril op”, schrijft de gemeente op hun site. “Wat hebben deze gebieden nodig om ook naar de toekomst toe een gunstig ondernemersklimaat te bieden? In verschillende bijenkomsten in april informeren we hierover en gaan we de dialoog aan met ondernemers in Cranendonck.”

Thema’s

De bijeenkomsten, Werkplaatsen van de Toekomst genaamd, zijn bedoeld om informatie te geven over thema’s als ondermijnen en veiligheid, en om de dialoog aan te gaan over vraagstukken rondom vestiging, veiligheid, duurzaamheid, bereikbaarheid en arbeidsmarkt. Deze dialoog is bedoeld om te achterhalen wat ondernemers momenteel ervaren en wat zij verwachten van een toekomstbestendig bedrijventerrein, centrum of buitengebied.

Iedereen kan meepraten. Je kunt je aanmelden via deze link. De bijeenkomst vindt vanavond plaats en gaat over Bedrijventerrein Airpark-Fabrieksstraat. Maar ook op 9 april, dan gaat het over het centrum van Budel, op 11 april over centrum van Maarheeze. Het bedrijventerrein Meemortel komt op 17 april aan de orde en op 19 april gaat het over het bedrijventerrein Molenheide.

Gebied Datum
Bedrijventerrein Airpark-Fabrieksstraat 4 april 2018
Centrum Budel 9 april 2018
Centrum Maarheeze 11 april 2018
Bedrijventerrein Meemortel 17 april 2018
Bedrijventerrein Molenheide 19 april 2018
Uitnodiging Economisch Cranendonck