Gewapende overvallers in Budel waren vermoedelijk aan verkeerde adres

Dokter Kuyperstraat, waar de overval is gepleegd
Dokter Kuyperstraat, waar de overval is gepleegd
Foto: Google Maps

De overvallers die gisteren gewapend een huis binnenstormden in Budel aan de Dokter Kuyperstraat, waren waarschijnlijk aan het verkeerde adres. Daar houdt de politie rekening mee. Er raakte niemand gewond en er werd niets buitgemaakt.

Het Eindhovens Dagblad sprak met de echtgenoot van de vrouw die aanwezig was in de woning tijdens de overval. “Dit is voor haar echt zeer vervelend”, vertelt hij. “Ze is wel erg bang geworden door deze gebeurtenis. Het is nu aan de politie.”

Verkeerde adres

De politie gaat er dus van uit dat de daders aan het verkeerde adres waren. Dat beaamt de echtgenoot. “Ze hadden al vrij snel in de gaten dat hier niets te halen viel. Ze zaten absoluut fout, dat kan ik wel met zekerheid zeggen.”

De twee mannen zijn nog altijd op de vlucht. De politie stuurde gisteren al een signalement de wereld in via Twitter en Facebook. Beide mannen zijn ongeveer 35 jaar oud en droegen allebei een donkere wintermuts. Eén man droeg een blauwe trainingsbroek en de andere een jeans. Daarbij waren ze te voet en vluchtten ze via de Taxandrialaan. Mocht u informatie hebben, dan kunt u dat aan de politie melden via 0900-8844.